Blog Image

Dag Energietransitiemaker,

Ben jij actief betrokken bij de realisatie van samenwerkingen op het gebied van energie, op industriële schaal, of tussen industrie en gebouwde omgeving, bv door de realisatie van een (rest)warmtenet? 

Voel je jezelf daarbij bijna een soort makelaar of zoek je juist een 'energiemakelaar'? Iemand die niet opgeeft als het juridisch, technisch, maar vooral ook relationeel, lastiger wordt?

Op donderdag 9 september vindt de 'dag van de energiemakelaar' plaats, in Middelburg. De dag is zo ontworpen dat iedereen die aanwezig is maximaal ruimte heeft om met zijn of haar eigen vraag aan de slag te gaan en anderen te ontmoeten die precies die expertise hebben die jij nodig hebt. 

Vlaamse en Nederlandse experts en ervaringsdeskundigen hebben hun deelname al toegezegd. Gelukkig staan die niet 'voor de klas' met een standaardverhaal, maar zijn ze de hele dag beschikbaar om mee samen te werken in een 'open space' setting, waarbij deelnemers samen de agenda bepalen. 

Martine Verweij is dagvoorzitter en moderator met onder andere inspiratie vanuit warmtecases van ArcelorMittal en Dow en betrokkenheid vanuit de provincies Zeeland en Antwerpen.

Datum: Donderdag 9 september 2021
Tijd: 10.00 - 16.15 uur inclusief netwerkborrel
Locatie: De Abdij, Middelburg, Zeeland

Bekijk het programma

Ontdek de deelnemende experts

De inschrijving is afgesloten. U kan zich aanmelden op de reservelijst via e-mail naar kp.reynierse@zeeland.nl.

Download hier de volledige uitnodiging.